Skip to main content
King of Boardsports

FOIL & WINGSURF SCHOOL
AMSTERDAM

Welkom op Ijburg, Amsterdam

WINGSURF & FOIL LESSEN

Welkom bij de nieuwste en meest booming extreme sport ter wereld. Wingfoilen is de meest opwindende nieuwe watersport ter wereld. En vanaf vandaag kun je deze sport hier, in ons eigen Amsterdam, onder de knie krijgen. Op onze wingschool, gelegen aan de rand van Amsterdam in IJburg, zullen onze professionele en enthousiaste wingmen je helpen om op te stijgen en de sensatie van vliegen over het water te ervaren. Sluit je aan bij ons team voor een introductieles of plan een volledige cursus.

Wanneer je een les boekt, is het materiaal en alle veiligheidsuitrusting inbegrepen in de prijs (wetsuit optioneel). Stuur ons gewoon een WhatsApp-bericht of vul het onderstaande formulier in, en wij regelen dat je snel het water op kunt!

Onze permanente school is gevestigd in IJburg, maar we zijn ook mobiel. Het water op IJburg is meestal vlak  dus ideaal voor jouw lessen en om de basisvaardigheden te leren en snel zelfstandig op de foil te stappen. Als je klaar bent voor een grotere uitdaging, wilt leren om de golven te berijden of een coachingsessie wilt ervaren met onze professionals, aarzel dan niet en neem contact met ons op om samen de mogelijkheden te verkennen.

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN
Leer de basics en ga met een Wingsurfer het water op!

INTRODUCTIE LES

Maak kennis met het wing-gevoel. Tijdens de introductie les van 1,5 uur helpen wij jou aan de theorie van het Wingsurfen en gaan we het water op met de Wing en een SUP. Hierdoor krijg jij snel het gevoel van het Wingsurfen. Tijdens een introductie les helpen wij max 4 personen per instructeur zodat jij goed en snel aan het wingen bent. Boek Nu direct je introductie les via onderstaande knop.
De introductie lessen worden gegeven op woensdag, vrijdag en zaterdag. Afhankelijk van de wind delen wij jou in voor de les.  Meld je aan wij zorgen ervoor dat je snel op het water staat.

INTRODUCTIE LES WINGSURFEN

(1,5 uur max 4 personen per groep)
€ 69,95
Ga 2 uur lang het water op met een groep van max 4 personen.

DAG CURSUS 2 UUR

Maak kennis met het wing-gevoel. Tijdens een ééndags curusu leren we je  wingsurfen en gaan we het water op met de Wing en een SUP en indien mogelijk de foil. je krijgt direct het gevoel van het winsurfen en foilen onze instructeurs hebben de tijd om jou de eerste meters te laten varen.  Een dag cursus is een groepsles met max 4 personen. Altijd inclusief jouw lesmateriaal.

DAGCURSUS MAX 4 PER. PER GROEP

(2 uur max 4 personen per groep)
€ 130,-
Snel zelfstandig het water op met de wingfoil?

BOEK NU EEN MEERDAAGSE CURSUS

3 daagse crash course Wingsurfen

3 DAAGSE CURSUS

Tijdens onze 3 daagse wing en foil cursus, ga jij samen met een groep van max 4 personen 3 dagen lang 2 uur per dag het water op. We leren je de basics van het wingsurfen en je gaat samen met onze wingmen ook het WingFoilen leren. Tijdens de lessen heb je altijd professionele begeleiding en de lessen zijn altijd inclusief materiaal een hulpboot en met een BB talk systeem.

Zo zorgen ervoor dat jij binnen no time het wingfoilen onder de knie hebt.

IN 3 DAGEN TOTAAL 6 UUR HET WATER OP

Prijs per persoon

€ 350,-
Binnen 5 dagen over het water heen vliegen met de foil

5 DAAGSE CURSUS

Tijdens onze 5 daagse wing en foil cursus, ga jij samen met een groep van max 4 personen 5 dagen lang 2 uur per dag het water op. We leren je de basics van het wingsurfen en je gaat samen met onze wingmen ook het WingFoilen leren. Zodra jij het zelfstandig het water op kan helpen wij je misschien wel met het leren van je eerste trick!  De lessen zijn altijd inclusief materiaal een hulpboot en met een BB talk systeem.

Zo zorgen ervoor dat jij binnen no time het wingfoilen onder de knie hebt.

IN 5 DAGEN TOTAAL 10 UUR HET WATER OP

Prijs per persoon

€ 550,-
Alle persoonlijke aandacht en binnen 7 dagen vlieg jij over het water

ZERO TO HERO PAKKET

Wil je geen aparte lessen volgen? Geen zorgen, we hebben de oplossing! Neem gewoon contact met ons op voor ons Zero2Hero-pakket. Binnen een 7-daagse intensieve cursus zul je de foil en wing volledig onder de knie krijgen. Onze toegewijde coaches zullen er alles aan doen om je binnen no-time een foil-held te maken. We kunnen de cursus ter plaatse geven in IJburg, op het prachtige eiland Bonaire, of zelfs op een locatie naar keuze. Ben je er klaar voor? Stuur ons een berichtje of een tekst naar +31(0)6 111 949 89. We zorgen ervoor dat alles geregeld wordt!

Zelf het water op wanneer je wilt dit zijn onze verhuur deals

MATERIAAL HUUR IJBURG

Wil jij een SUP huren of kan jij al wingsurfen en wil je graag gebruik maken van ons materiaal? Dit kan! Onderstaand vind je een overzicht van onze verhuur prijzen. Verhuur kun je niet direct via de website boeken je kunt hiervoor langskomen of ons een whatsapp sturen. We helpen je graag.

VERHUUR PRIJZEN SEIZOEN 2023

SUP € 20,- per uur

Wingsurfer (alleen wing) € 25,- per uur

Complete Wingsurf set: € 70,- per uur

Maandpakket € 349,-
(een hele maand wingen op reservering)

Volledig seizoenspakket € 749,-
(het gehele seizoen op reservering)

Ons watersportcentrum op Ijburg.

WINGSURF & FOIL SCHOOL

Ons watersport centrum staat op Ijburg, je kunt bij ons terecht voor wingsurf en foil lessen, verhuur en SUP verhuur.

Nagenieten na een mooie sessie doe je gezellig in het centrum met een koud drankje. Ook kun jij tijdens jouw cursus gebruik maken van onze faciliteiten.

WIL JIJ STARTEN MET WINGSURFEN?
CONTACT ONS VIA WHATSAPP.

We helpen je graag met de juiste keuze.

Amsterdam Originals

ONTMOET ONZE INSTRUCTEURS

Neem contact op

CONTACT & BOEKEN

Als je vragen hebt, voel je vrij om ons een bericht (tekst, WhatsApp) te sturen op het telefoonnummer van de foil & wing school: +31 (0) 6 1119 4989.

Ervaar het zelf

ONZE BELOFTE

Wing Surfen en Foilen is niet de moeilijkste sport om onder de knie te krijgen, het kost gewoon tijd, het juiste materiaal en geweldige instructeurs. Dat is ons beloofd! Als je een foil- of wingpakket boekt bij King of Boardsports, zullen onze wingmen hun uiterste best doen om je zo snel mogelijk op weg te helpen. We willen graag dat iedereen kan genieten van deze nieuwe en opkomende sporten. Het gevoel van vliegen boven het water met zo weinig weerstand voelt een beetje als een mix tussen poederrijden in de bergen en het gevoel van vliegen. Foilen is onze vorm  van meditatie en dat is wat we graag willen dat je ervaart.

#masterthefoil #ruletheoceans

FOLLOW US

Find the wingmen in the wild and make sure to follow us at:

/kingofboardsports
/kingofboardsports.foiling
/kingofboardsports.wingschool
/wingmen.amsterdam