Skip to main content
Op naar de wintersport

Kom shoppen op onze Krokus Wintersport Sale

De Krokus wintersport sale staat voor de deur

9, 10 & 11 februari 2024

In de Alpen ligt een mooi pak sneeuw en jouw wintersport vakantie staat alweer bijna voor de deur. Tijd dus is om je wintersport gear en outfit te upgraden of aan te vullen. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe jas, broek, thermo layer, handschoenen, helm, hardware accessoires of winter wetsuits, wij hebben alles wat je nodig hebt om je wintersportervaring onvergetelijk te maken.

Op 9,10 & 11 februari 2024 kan jij de beste deals scoren op al onze producten tijdens onze Krokus Wintersport Sale.  Wees er snel bij en claim nu een sale ticket!

Je bent van harte welkom op onze locatie aan de Archangelkade 21 in Amsterdam. Onze offline sale is de perfecte gelegenheid om onze producten te bekijken en te passen voordat je ze koopt. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte wintersport outfit.

Wij kijken er naar uit om je te verwelkomen op onze offline sale en je te helpen bij het vinden van de perfecte wintersport outfit. Tot snel!

Claim jouw sale ticket

Download snel jouw ticket via de onderstaande button.

OPENINGSTIJDEN 

vrijdag 09 februari
van 17:00 tot 21:00 uur

zaterdag 10 februari
van 10:00 tot 18:00 uur

zondag 11 februari
van 10:00 tot 17:00 uur

Locatie: Archangelkade 21, Amsterdam

Claim jouw ticket voor de sale
Schrijf je gratis in

WORDT LID VAN DE COMMUNITY

Shop till you drop

EXCLUSIEVE TOEGANG TOT ONZE WAREHOUSE SALES

We weten dat je zo nu en dan nieuwe spullen nodig hebt, of nieuwe items wilt toevoegen aan je kledingcollectie. Elk seizoen organiseren we exclusieve magazijnverkoop alleen voor leden. Je zult alle uitrusting, kleding en accessoires vinden die je nodig hebt. We zorgen voor je volgende kite- of foilavontuur, maar ook voor de wintersport wanneer je een compleet andere uitrusting nodig hebt om te gaan shredden. Tijdens onze verkoop hebben we altijd onze pro shops open om je te voorzien van de beste nieuwe hardware en gespecialiseerde producten die nodig zijn voor het seizoen.

Op deze pagina vindt je al onze verkoopdata. Als je uitgenodigd wilt worden voor onze verkopen, word dan hierboven lid van de King Of Boardsports Community. We houden je dan op de hoogte van al onze sales en speciale aanbiedingen.

Hieronder vindt je al onze verkoopdata. Kom langs in ons warehouse en laat jouw shopping spree beginnen, je hoeft alleen een GRATIS ticket voor onze volgende sale te downloaden.

CHECK ONZE SALE DAGEN
Wintersport Sale

KROKUS WINTERSPORT SALE 2024

één van onze favoriete seizoenen is in volle gang. De winter. Ook dit jaar kun jij weer bij ons komen shoppen voor al jouw wintersport outfits, wintersport gear en alle accessoires voor een perfecte wintersport. De sale data staan hieronder en je kunt nu al jouw sale ticket claimen.

vrijdag09feb17:00 - 21.00
zaterdag10feb10.00 - 18.00
zondag11feb10.00 - 17.00
Kom shoppen met je vrienden of bedrijf

PRIVE SALES SPECIAAL VOOR JOU

Houd je niet van drukke sales? Ok, we hebben een oplossing voor je, trommel je mede-koningen en koninginnen van de boardsporten op (minimaal 15 personen) en vraag ons om een privé-sale voor je te organiseren. Samen prikken we een datum en zorgen we voor de beste winkelervaring terwijl je onder gelijkgestemden en je eigen vriendelijke mensen bent. Kom alvast in de vakantie- of shreddingstemming en scoor samen met elkaar geweldige deals.

Wil je een privé-sale organiseren? Stuur ons een appje of een sms op: +31(0)6 111 949 89. Wij regelen het voor je!

Vind ons in Amsterdam

Onze locatie

Archangelkade 21, 1013BE Amsterdam

Alles wat je nodig hebt...

EEN SELECTIE VAN ONZE MERKEN

#masterthefoil #ruletheoceans

FOLLOW US

Find the wingmen in the wild and make sure to follow us at:

/kingofboardsports
/kingofboardsports.foiling
/kingofboardsports.wingschool
/wingmen.amsterdam