Skip to main content
Exclusief voor members

WAREHOUSE SALES

Schrijf je gratis in

WORDT LID VAN DE COMMUNITY

Shop till you drop

EXCLUSIEVE TOEGANG TOT ONZE WAREHOUSE SALES

We weten dat je zo nu en dan nieuwe spullen nodig hebt, of nieuwe items wilt toevoegen aan je kledingcollectie. Elk seizoen organiseren we exclusieve magazijnverkoop alleen voor leden. Je zult alle uitrusting, kleding en accessoires vinden die je nodig hebt. We zorgen voor je volgende kite- of foilavontuur, maar ook voor de wintersport wanneer je een compleet andere uitrusting nodig hebt om te gaan shredden. Tijdens onze verkoop hebben we altijd onze pro shops open om je te voorzien van de beste nieuwe hardware en gespecialiseerde producten die nodig zijn voor het seizoen.

Op deze pagina vindt je al onze verkoopdata. Als je uitgenodigd wilt worden voor onze verkopen, word dan hierboven lid van de King Of Boardsports Community. We houden je dan op de hoogte van al onze sales en speciale aanbiedingen.

Hieronder vindt je al onze verkoopdata, wilt je langskomen in het magazijn en jouw volgende winkeluitje beginnen, vind dan de juiste verkoopdag en download uw GRATIS ticket voor de verkoop.

CHECK ONZE SALE DAGEN
Surf into summer

Summer Holiday Sale

Wetsuits,  summer fashion, accessoires, neopreen accessoires, trapezes, impact vest, grootste Sample Sale op foil & wingsurf gear en nog veel meer zomerse watersport producten. Dat is wat jij kan verwachten van onze Summer Holiday sale op 29 en 30 juni 2024 Zorg dat je erbij ben en claim nu een sale ticket!

zaterdag29jun10:00 - 17:00
zondag30jun10:00 - 17:00
Kom shoppen met je vrienden of bedrijf

PRIVE SALES SPECIAAL VOOR JOU

Houd je niet van drukke sales? Ok, we hebben een oplossing voor je, trommel je mede-koningen en koninginnen van de boardsporten op (minimaal 15 personen) en vraag ons om een privé-sale voor je te organiseren. Samen prikken we een datum en zorgen we voor de beste winkelervaring terwijl je onder gelijkgestemden en je eigen vriendelijke mensen bent. Kom alvast in de vakantie- of shreddingstemming en scoor samen met elkaar geweldige deals.

Wil je een privé-sale organiseren? Stuur ons een appje of een sms op: +31(0)6 111 949 89. Wij regelen het voor je!

Vind ons in Amsterdam

Onze locatie

Archangelkade 21, 1013BE Amsterdam

Alles wat je nodig hebt...

EEN SELECTIE VAN ONZE MERKEN

#masterthefoil #ruletheoceans

FOLLOW US

Find the wingmen in the wild and make sure to follow us at:

/kingofboardsports
/kingofboardsports.foiling
/kingofboardsports.wingschool
/wingmen.amsterdam